"SŁODKIE" ZDROWIE
Polecam zamiast czekolady;-))
SKŁAD:
Mój przepis:
- Ziarno nie rozpuści się całkowicie. Zmięknie a mleko przejmie od niego delikatny smak.
- Na mleku kozim.
- Całość zwieńczy ekologiczny brązowy cukier trzcinowy.
Na waszą prośbę podaję przybliżony skład //na 100g prod.
białko - 13,5 g
węglowodany - 31,8 g
tłuszcz - 46,8 g
Mały dodatek do każdego posiłku.
Rooibos!
Możesz podawać schłodzony z kostkami lodu. Idealny na upały.
SMACZNEGO!
Możesz napisać ile te ziarna mają węglowodanów, białek i tłuszczy w 100g. Obecnie jestem na ketozie i szukam ciekawych połączeń. Kakaowiec byłby fajną odmianą :) Pozdrawiam! Monika Turemka - Trenerka Personlana, Trenerka Kick-Boxingu, Terapeutka Masażu
OdpowiedzUsuńNa 100g:
OdpowiedzUsuńbiałko - 13,5 g
węglowodany - 31,8 g
tłuszcz - 46,8 g