"SŁODKIE" ZDROWIE
Polecam zamiast czekolady;-))
SKŁAD:
Mój przepis:
- Ziarno nie rozpuści się całkowicie. Zmięknie a mleko przejmie od niego delikatny smak.
- Na mleku kozim.
- Całość zwieńczy ekologiczny brązowy cukier trzcinowy.
Mały dodatek do każdego posiłku.
Rooibos!
Możesz podawać schłodzony z kostkami lodu. Idealny na upały.
SMACZNEGO!
nie pilam nigdy ziaren kakaowca ;) ale mleka kozieko nie lubie :P hehe
OdpowiedzUsuńSłyszałam już o nim tu i tam, chętnie bym spróbowała :)
OdpowiedzUsuńziarno kakaowca musze spróbowac:)
OdpowiedzUsuńNie pomyślałabym, żeby namoczyć ziarno kakaowca w mleku! Fajny pomysł, jak kiedyś dorwę to na pewno spróbuję zjeść w ten sposób ;)
OdpowiedzUsuńPolecam! Smaczna przekąska!
OdpowiedzUsuńOoo fajnie wiedzieć :)
OdpowiedzUsuń